Jonge Honden

Daniëlle is een super trainster voor JongeHonden. Ze kan een groep enthousiaste mensen nog enthousiaster krijgen door veel persoonlijke aandacht te bieden. Haar training ‘Effectief Communiceren’ is dan ook een aanrader voor zowel young professionals als meer ervaren mensen. Een kracht van Daniëlle ligt in het feit dat ze enorm goed kan motiveren, de afwisseling tussen groepsopdrachten en theorie is een belangrijk onderdeel van de training en maakt het uiterst effectief. Dank!
Martijn Spaan, inmiddels ex-JongeHonden, nu adviseur bij Stimular

Ik vond het altijd erg moeilijk om feedback te geven. Terwijl feedback zoveel goeds op kan leveren, zowel voor de ander als jezelf. Ik heb nu geleerd hoe ik op een veilige constructieve manier feedback kan geven door eerst op feiten te baseren wat je waarneemt, blijven checken of de ander dit herkent en zeggen wat het met je doet. Top!
Tanja Eijkelboom,inmiddels ex- JongeHonden, nu freelancer onder de naam Picobella PR

Leuk verfrissend en energiek. De oefeningen maakten de theorie tastbaar; door het te ervaren snap je het ook echt.
Inzicht: afstemmen op de ander is cruciaal om je doel te bereiken!
Sarah Faber, JongeHonden

Geleerd dat ik op ieder moment in een gesprek een legio aan instrumenten en tactieken heb om het gewenste effect te bereiken. De behandelde methoden zijn universeel en geven mij een houvast in allerhande soorten gesprekken.
Joost Nellen, JongeHonden