Koninklijke Landmacht

Danielle is a dedicated and knowledgeable coach. Along with her team, she has been able to develop a group of relatively conservative men in their knowledge about their personal competencies. Always downplayed her contribution and was able to insert changes during the process.
Hans van Loon staff officer at Royal Netherlands Army

Daniëlle is een dienstverlener die zeer hoge kwaliteit levert. Grondslagen voor deze kwaliteit zijn vakkundigheid, gedrevenheid en het voortdurende besef ten volle verantwoordelijk te zijn voor het geleverde produkt.
luitenant-kolonel drs. L.J.M.H. Frusch

Onder leiding van Daniëlle heb ik, samen met een aantal collega-officieren van de Landmacht, de cursus Resultaatgericht Coachen gevolgd. Daniëlle wist tijdens deze cursus, dankzij haar enthousiasme en professionaliteit, een open sfeer te creëren. In deze open sfeer kon er optimaal aan de gedragingen en handelingen van een coach gewerkt worden. Zij bleek hierbij over veel vakkennis te beschikken en wist de cursus op de juiste momenten te versterken door het inbrengen van kwalitatief hoogwaardige acteurs en gast(drama-)docenten. Het door haar aangereikte model bleek in de praktijk uitstekend toepasbaar. Bovendien had -en heeft- zij oog voor de “nazorg” van haar cursisten door bijvoorbeeld het voorzitten van intervisiebijeenkomsten ná de cursus. Daniëlle is naast dit alles prettig in de omgang, punctueel en flexibel. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor het verzorgen van coaching- gerelateerde cursussen en trainingen.
Majoor Frank Grandia, docent / observer / trainer, Koninklijke Landmacht