Over Danielle communiceert

Danielle communiceert helpt professionals hun doelen te bereiken door beter te communiceren.

Door middel van trainingen coaching en intervisie zet ik managers, adviseurs en leidinggevenden aan om het maximale uit de gesprekken die ze voeren te halen.

Mijn visie is: communiceren kan iedereen, maar alleen als je goed communiceert, bereik je wat je wilt.

Danielle communiceert zelf ook. De strategieën en tools die ik in mijn eigen organisatie en leven gebruik en waarmee ik succes heb, zijn de strategieën en de tools die ik mijn cursisten aanreik om zelf te implementeren.

De trainingen zijn zeer interactief en de resultaatgerichtheid is hoog door het gebruik van learning by doing of oefenen oefenen oefenen zodat je het daarna kan. Mijn trainingen zijn duidelijk en soms confronterend en altijd ontwikkeld om cursisten te helpen het beste uit hun communicatie te halen.

“Training haalt je even uit de dagelijkse gang van zaken. Met leuke praktische opdrachten drukken de trainers je met de neus op het feit dat je heel voor de hand liggende zaken soms gewoon fout doet. Daar houdt het niet bij op. Vervolgens stellen ze alles in het werk om je zwakte te vertalen naar concrete verbeteracties voor de dagelijkse praktijk.
Kortom praktisch, intensief en soms een tikkeltje confronterend maar zeker een aanrader!” – Jan Willem de Jong  JongeHonden over de basistraining Effectief Communiceren I

Meer weten over Danielle
Meer weten over mijn aanpak van de trainingen?